Vildbjerg Cup!

U 13 drengene fra GNIF-BIK har i denne weekend givet den gas til Vildbjerg Cup.
Der er blevet spillet 8 kampe - 3 kampe i puljespillet, hvor drengene figthede sig til en enkelt sejr, og derefter gik videre til dominus-slutspillet. I selve slutspillet blev modstanderne ædt én efter én - der var sjællandske hold, der fik en lektion i hvordan jyder spiller fodbold, og der var landskampe mod Færøerne og Tyskland. Alle kampe var super spændende og intense, drengene bevarede roen og koncentrationen, spillede deres spil og gik hele vejen gennem slutspillet.
Med hjem tager de pokalen og en masse fede oplevelser.
TAK til trænerne - Jacob Balle og Brian Buchhave.
TAK til forældrene for stor opbakning og engagement.
 
Ramsing Cup 2014

U12 Drengene fra GNIF havde valgt Spjald som destination for årets sommer turnering. Vi havde hørt meget godt om dette stævne og man må sige at tilfredsheden var stor blandt alle efter tre fantastiske dage.
 
Årgang 2003 som til dette stævne bestod af 2x Christian, Mathias, Mads, Bastian, Anna, Jeppe, Rasmus, Joachim, Jonas, og træner trioen Peter, Jacob og Brian, havde set meget frem til at møde hold fra andre dele af det danske land.
 
Resultaterne var flotte og holdet fik en flot 1 plads i B2 rækken. 3 sejre 1 uafgjort og et enkelt nederlag. Der var mange tætte kampe, som klart er med til at udvikle holdet på fodboldbanen.
 
Der blev spillet fodbold og spist popcorn i stor stil. Fredag var der optog igennem Spjald og ingen tvivl om at det var os med flest båthorn. Vi havde det alle rigtig sjovt og der var ingen tvivl om at drengene er helt klar igen til næste år
 
Tre andre spiller fra GNIF spillede for Klinkby Boldklub under Ramsing Cup. Gustav og Konrad fra årgang 2005 havde en rigtig godt oplevelse og spillede flot. De fik også en medalje med hjem til væggen.
Fia Lassen spillede for U 18 piger og her blev det også til en flot 1. plads i B2 rækken, godt gået, trods hendes status som U14 spiller. Her skal også lige nævnes, at Fia blev Jysk Mester kort inden sommerferien med hendes hold inde i Lemvig Sådan Fia.
 
Ved U8. afslutning torsdag, havde træner Rikke Poulsen selv fremstillet en fodboldmand med huller.

Børnene var kanon glade for dette påfund og der blev skudt så meget og talt point sammen så der næsten ikke var tid til træning.

Rikke havde lavet den til børnenes afslutning, men det var bestemt ikke sidste gang den kommer med på banen.
Spillerne fra U11 mødtes en råkold fredag eftermiddag til en af vinterens træninger på kunststofbanen.
De har udtalt sig om, hvad der er bedst ved at gå til fodbold i GNIF.
Nu er træningskampene i fuld gang og snart står der turneringskampe på programmet.
Hele U11 holdet er klar til at gå efter 1. pladsen i puljen :-)
***************************************************************************************************
****************************************************************************************************
Gudum Nissum IdrætsForening (GNIF) | Skolevænget 5 | Nørre Nissum | 7620 Lemvig | CVR 33 33 55 71