Tilmelding/betaling


Betaling og tilmelding

Betaling i motionscentret sker via abonnement, hvilket vil sige, at måneds- eller årsbetalingen automatisk bliver trukket på dit kort, indtil du selv melder fra. De øvrige hold fungerer som hidtil ved, at man tilmelder sig og betaler kontingent.

Er du allerede medlem af Østhallens Motionsklub eller en anden aktivitet i GNIF, skal du bruge det tidligere fremsendte brugernavn og adgangskode i forbindelse med tilmeldingen. Er du ikke medlem af en aktivitet i GNIF i forvejen, skal du gå til "Medlemsoprettelse" nederst på siden for at oprette en profil, som efterfølgende skal bruges ved tilmeldingen.

Når din betaling er registeret, er du medlem af Østhallens Motionsklub, og d
u modtager herefter en kvittering på mail med registreringsoplysningerne. Du skal udskrive kvitteringen og tage den med til motionscentret, hvor du kan få oprettet/opdateret dit personlige nøglekort mandag, tirsdag eller onsdag aften mellem 19.00 og 20.00. Husk at medbringe dit nøglekort i forbindelse med opdatering, hvis du allerede er medlem..

Det er vigtigt, at du anvender det brugernavn (e-mail adresse eller mobilnummer) og den adgangskode, du har modtaget via mail, hvis du allerede er medlem af en aktivitet  i GNIF. Har du glemt din adgangskode, kan du bede om en ny. Husk, at det er det aktive medlems navn, som skal registreres...

Ved oprettelse af abonnement vil der stå 0,00 i beløbsfeltet, da det kun er kortet, man tilmelder. Beløbet for den første periode vil blive trukket i løbet af et døgns tid efter tilmelding.


Du kan betale med nedenstående kort eller MobilePay
Guldsponsorer

La-Maj I/S

Sølvsponsorer

Torben Sønderskov

Mogens Jeppesen

Gudum Nissum IdrætsForening (GNIF) | Skolevænget 5 | Nørre Nissum | 7620 Lemvig | CVR 33 33 55 71