Gudum Nissum IdrætsForening

Klubben

Vi har skabt et mødested i hallens lokaler, hvor børn og unge kan komme 2 eftermiddage ugentlig. Ca. hver 4. fredag er der senior aften.
De unge kan være sammen om forskellige aktiviteter, i stedet for, dag og aften, at hænge ud på torvet hos byens købmand, eller hver for sig uden samværsmuligheder med andre børn og unge.

Vores ønske er:

- At skabe et hyggeligt miljø for alle som gerne vil mødes med andre børn og unge i trygge omgivelser.

- At skabe rammerne for samvær og aktiviteter. F.eks. sport, musik, forskellige kurser, ture ud af huset, lektiecafé mm.

- At kunne tilbyde et frirum til at vælge aktiviteter, arrangementer, ro til fordybelse og venskaber, dag altid med voksne omkring sig, så der er tryghd i det man foretager sig.

I er altid velkomne til at kontakte os og besøge klubben, hvis I har sprøgsmål eller andet.

Sølvsponsorer
Sidesponsor
Gudum Nissum IdrætsForening (GNIF) | Skolevænget 5 | Nørre Nissum | 7620 Lemvig | CVR 33 33 55 71